Can you spot the difference? View Full Size Image Riktig, jeg har farga håret helt rødt. Orka ikke å ha splitta hår i svart og rød lenger, og jeg må si jeg ble utrolig fornøyd med resultatet av farginga, selv om det ble litt mørkere rød, der jeg hadde svart fra før... *sukk* jeg er ikke profesjonell, så kan ikke forvente noe bedre, haha. Hva syns dere? Ble det bedre enn svart og rødt, eller burde jeg ha beholdt det svarte?

Anysplitt, jeg har nettopp kommet hjem igjen, så nå tenker jeg at jeg skal se litt gamle episoder av pokemon! Aww, det er så koselig å se opp igjen gamle serier fra barneskolen. Og, forresten, vet noen om en bra yaoi-serie eller noe? Jeg er helt tom for ting å glo på for tiden, og jeg orker ikke å begynne på supernatural sesong 2 enda... Det var stress nok å komme igjennom sesong 1 på under en uke!


  2 kommentarer på "Pepare for trouble, and make it double!"

Carina Harila
Fargen ble fin da :)

Pocemon<333
22.08.2012, 20:16 URL: http://carinahr.blogg.no/
Hitoro~
Pene håret!!
23.08.2012, 18:02 URL: http://hitoronosekai.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Linker


· forsiden · b&w-tumblr · facebook · farge-tumblr · youtube

Om bloggeren


Isabell Sutcliff, 18 år. Blogger om hverdagene, musikk, film, anime, kunst og fotografi, etc. Jeg digger Sebastian Michaelis og Grell Sutcliffe, Marilyn Manson og Johnny Depp. Jeg elsker Japansk mote. Jeg liker kroppskunst, altså tatoveringer og piercinger, og jeg digger en heftig diskusjon. Legg meg til som venn

Kategorier


· Anime&Manga · Film&musikk · Hverdag · Japan / Asia · PC GAMES · skole · The Sims 3


hits