I dag er jeg en antisosial farris-og-isteholicer. Jeg merker at bare folk ser på meg i klasserommet, så blir jeg nervøs og vil vekk fra situasjonen, og hvis noen snakker til meg, holder jeg automatisk pusten, blir utrolig usikker, stressa og skjelven. Jeg liker ikke slike dager, ikke når de egentlig skal være positive. Ikke når jeg egentlig har favoritt-dagen min i skoleuka, med norsk og engelsk, som jeg i hvert fall er god i. Ikke når det er pizza-dag på skolen, som alltid pleier å gjøre meg i bedre humør. Gaaahh, hvorfor må det være sånn akkurat idag?
Gammelt bilde, men jeg savner denne stilen litt. Halv-langt svart hår med lue, favoritt-t-skjorta og hettejakke. Gud, jeg elsker hettejakker! Kan ikke noen bare gi meg tusen svarte hettejakker i størrelse L eller XL? Da hadde livet mitt vært komplett! just kidding, hah. (no, seriously... e_e) Men jeg tror dette kommer til å bli en helt ok dag allikevel, for selve humøret mitt er jo på topp, det er bare det at jeg ikke er i stemning for sosiale sysler idag. Jau, noget slikt. Bæææ.


  0 kommentarer på "An antisocial farrisholic"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Linker


· forsiden · b&w-tumblr · facebook · farge-tumblr · youtube

Om bloggeren


Isabell Sutcliff, 18 år. Blogger om hverdagene, musikk, film, anime, kunst og fotografi, etc. Jeg digger Sebastian Michaelis og Grell Sutcliffe, Marilyn Manson og Johnny Depp. Jeg elsker Japansk mote. Jeg liker kroppskunst, altså tatoveringer og piercinger, og jeg digger en heftig diskusjon. Legg meg til som venn

Kategorier


· Anime&Manga · Film&musikk · Hverdag · Japan / Asia · PC GAMES · skole · The Sims 3


hits