Allright, så har man kjøpt Dragon Age Origins idag. Følte jeg fortjente det, etter to samtaler med rådgiver, som endte opp med den løsningen som var minst hjelpfulle av dem alle, men som dessverre også var eneste mulige løsning. Så nå har jeg laget en karakter, Thelia, den magiske alven som må bestå magikerprøven. Herregud, jeg tok på normal fordi jeg ikke ville føle at spillet skulle være for enkelt, men gawd, så vanskelig det var, selv på vanlig vanskelighetsgrad. SNJABANJABANJABA! :c Men det er gøy da. So far so good, liksom.

Eneste negative so far er at man må huske å save hele tiden, om man ikke vil begynne langt unna der man var sist, og at man dør så sykt fort når det først blir litt fler motstandere enn én om gangen. Og med tålmodigheten min, veit jeg at jeg kommer til å måtte ha en masse pauser for å roe meg ned hvis jeg dør for mye på samme sted, hahah!


  1 kommentarer på "Thelia the elf - Dragon Age"

Anita
LOOOOL, GAMER!

Øh, neida, kødda cx

Seems fun, det er jo gøy når der er vanskelig, da, mer gøy med utfordringer syns vertfall jeg :3
26.09.2012, 23:02 URL: http://rejectednichole.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Linker


· forsiden · b&w-tumblr · facebook · farge-tumblr · youtube

Om bloggeren


Isabell Sutcliff, 18 år. Blogger om hverdagene, musikk, film, anime, kunst og fotografi, etc. Jeg digger Sebastian Michaelis og Grell Sutcliffe, Marilyn Manson og Johnny Depp. Jeg elsker Japansk mote. Jeg liker kroppskunst, altså tatoveringer og piercinger, og jeg digger en heftig diskusjon. Legg meg til som venn

Kategorier


· Anime&Manga · Film&musikk · Hverdag · Japan / Asia · PC GAMES · skole · The Sims 3


hits