Jeg driver nå å nerder The Big Bang Theory før jeg stikker, og tenkte bare å skrive et raskt innlegg. Siden jeg ikke har sett så mye på TBBT på tv, så henger jeg etter og føler for å heller se alle sesongene på pc'n i stedet. Da får jeg i hvert fall med meg "historien" selv om det for det meste er bare tilfeldige hendelser i hver episode, så utvikler jo karakterene seg litt, som feks at Sheldon får seg kjæreste utti sesongene, osv, osv. Så jeg er på episode 17 i sesong 1 nå. Yoo-huu! Det er fun. c:
 
Jeg har også spilt The Sims 3 idag, og laget en ny familie. Ble litt stolt av den, selv om noen av sim'ene ikke så helt like ut. Familien består av noen av karakterene fra The Vampire Diaries. Elena Gilbert, Jeremy Gilbert, Klaus Mikaelson, Caroline Forbes, Bonnie Beccket, Stefan Salvatore, Damon Salvatore og Rose Sunset (aner ikke det virkelige etternavnet hennes)

Etter å ha spilt i cirka en sims-uke, har jeg fått ett par favoritt-simmer, nemlig Klaus, Damon og Bonnie. Jeg hadde ikke trodd at Klaus skulle bli en favoritt, men det er så lett å spille med han og få til morsomme ting med han, så jeg liker han. Jeg får han til å krangle ekstremt mye med Bonnie, og de er blitt erkerivaler, hah! Men jeg liker han også fordi han og Caroline er ett så utrolig søtt par. Bare se på dem, omg. *u*

Grunnen til at Damon er en favoritt er fordi jeg har en plan for han. Nemlig å få han til å konvertere hele byen til vampyrer! You just wait and see, he'll make it someday!

Han og Klaus har det gøy med å fortelle speilet om hvordan de skal ta over byen!

Også har vi jo Bonnie The Witch. Grunnen til at jeg liker hun, er fordi det er så mye å utforske på, med hekser. Hvilke eleksirer de kan lage, osv, osv. Jeg fikk blant annet Bonnie til å spise et eple som hun selv hadde forgiftet, og hun sovna midt i parken. Etterpå ble hun i skikkelig dårlig humør fordi hun hadde vært så dum.

Bitchslap the witch, Klaus! Do it!

Elena er ikke en av favorittene mine, men jeg har da holdt på med hun også. Fått henne til å kjøpe opp nesten alle plassene i byen som det går ann å kjøpe. Også har hun hjulpet til med å bygge de diverse offisielle tomtene til ett bedre kvalitetsnivå! Typisk Elena å tenke på andres komfort, glede og opplevelser.

Mmm, an arm inside of another arm. INCEPTION!? Wtf? haha.


  0 kommentarer på "The Big Bang Theory & The Sims 3 - The Vampire Diaries"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Linker


· forsiden · b&w-tumblr · facebook · farge-tumblr · youtube

Om bloggeren


Isabell Sutcliff, 18 år. Blogger om hverdagene, musikk, film, anime, kunst og fotografi, etc. Jeg digger Sebastian Michaelis og Grell Sutcliffe, Marilyn Manson og Johnny Depp. Jeg elsker Japansk mote. Jeg liker kroppskunst, altså tatoveringer og piercinger, og jeg digger en heftig diskusjon. Legg meg til som venn

Kategorier


· Anime&Manga · Film&musikk · Hverdag · Japan / Asia · PC GAMES · skole · The Sims 3


hits