NB! SORRY FOR SÅ MANGE GIFS! Hvis ikke jeg hadde gjort det til gifs, hadde det bare blitt alt for mange bilder nedover :c
Jeg var i Oslo på mandag pga jeg skulle til tannlegen og ta bilder (wtf?) så da dro jeg samtidig innom Sentrum og kjøpte meg litt ting siden jeg først var der. Blant annet så kjøpte jeg meg tre mangaer og en film! Mangaene heter så mye som Full Metal Alchemist, xxxHolic og Hellsing nr 3. Filmen heter selvfølgelig Dark Shadows. c:< (finally I've seen it, mwehehehe)

Your animation
You see? Endelig litt bedre kvalitet på bildene, selv etter de ble gjort om til gifs! Say you are proud of me or I'll rape your socks!

Uhm, jeg har også kjøpt sånne super-avhengighetsskapende lipsmackers med forskjellige brussmaker. Nam! Føler meg skikkelig normal når jeg går rundt på gata og slikker meg på leppa hele tiden, hahah. Men de er skikkelig gode da! Også kjøpte jeg en sånn kokosnøtt-luktende håndkrem/body-cream. Den lukter skikkelig godt og er god å bruke, så er kjempefornøyd med den også.

Sist, men ikke minst fikk jeg klær i en sånn jeg-er-glad-i-deg-gave, og jeg bare elsket buksa c: Føler liksom at jeg har manglet en sånn bukse, helt til nå. Og genseren var skikkelig søt til den. Se, jeg har til og med på meg Sebastian-parykken. Den er ikke styla sånn som Sebastian enda da, jeg fikser det senere.
Your animation

Your animation 


  4 kommentarer på "Mangaer, film og klær"

nonbully
Stilig blogginnlegg! :D

-Konkurranse: Vinn iPad2-
24.10.2012, 18:23 URL: http://nonbully.blogg.no/
Carina
Nice^^
25.10.2012, 13:17 URL: http://carinahr.blogg.no
Christine Dattebayo c:
Ååå, jeg må se Dark Shadows :o Har ikke fått sett den enda :c

Du er søt <3
27.10.2012, 12:14
Christine Dattebayo c:
// De var faktisk ganske bra å gå i :o Men jeg ser full ut uansett hvilken høyhelte sko jeg har på meg... x)

Wiiii :D Skal laste den ned når jeg er tilbake på hybelen i morgen (y)
27.10.2012, 19:37


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Linker


· forsiden · b&w-tumblr · facebook · farge-tumblr · youtube

Om bloggeren


Isabell Sutcliff, 18 år. Blogger om hverdagene, musikk, film, anime, kunst og fotografi, etc. Jeg digger Sebastian Michaelis og Grell Sutcliffe, Marilyn Manson og Johnny Depp. Jeg elsker Japansk mote. Jeg liker kroppskunst, altså tatoveringer og piercinger, og jeg digger en heftig diskusjon. Legg meg til som venn

Kategorier


· Anime&Manga · Film&musikk · Hverdag · Japan / Asia · PC GAMES · skole · The Sims 3


hits