Okay, så jeg må ærlig talt innrømme at jeg har ventet i hvert fall siden jeg var 4 år på å bli atten år og nå er jeg endelig her. 22 november rundt to-tiden ble jeg offisielt 18. Ikke det at jeg tror det kommer til å bli så anderledes enn det har vært til nå, men nå kan jeg i hvert fall bestemme over meg selv og må stå for det jeg gjør selv. Jeg har aldri likt å være under "kontrollen" til andre, uansett om jeg stort sett har fått gjøre som jeg vil, fordi det jeg vil aldri er noe farlig uansett. Jeg røyker ikke, snuser ikke og kommer nok veldig sjeldent til å drikke, så ja. Det blir egentlig ikke noen forskjell bortsett fra noen filleting så klart. 


Jeg gjorde ingenting spesielt på bursdagen min egentlig. Det ble bare en vanlig dag, gå ut med hunden og leke, rydde huset fordi vi fikk besøk av moren til stefaren min og jeg dro en tur til butikken og kjøpte en granateple-cider, yuk. Jeg burde ha kjøpt en pærecider som jeg hadde planlagt først, haha. Uansett, de fleste lager som regel ett stort oppstyr over at de blir atten, men jeg føler ikke at det er noe spesielt for meg egentlig. Det blir værre når jeg er ferdig med utdannningen min, får meg en jobb og skal flytte for meg selv tenker jeg. Først da må jeg klare å gjøre alt selv og det er jeg ikke så flink på. Men til nå, bor jeg fortsatt hjemme hos mutter'n, så jeg kan ta det med ro så lenge og bare chille som før, selv om jeg er 18.


  2 kommentarer på "Atten år og greier!"

Christine Dattebayo c:
Hohoho, jeg røyker og snuser heller ikke :D I tillegg er jeg avholds med alkohol frem til jeg blir 18 ^_^

GRATULERER (IGJEN) MED OVERSTÅTT <3
23.11.2012, 22:50
Anita
GRATULERER MED MYNDIGHETSDAGEN! (jeg bare måtte, ok? cx)

Men, ja, gratulerer med vell overstått, atten er et stort tall, og nå kan du gjøre mye, som foreksempel å reise rundt i hele verden alene uten tillatelse fra foreldre (lite sannsynlig at du kommer til å gjøre det, men du kan 8D)
24.11.2012, 00:18 URL: http://rejectednichole.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Linker


· forsiden · b&w-tumblr · facebook · farge-tumblr · youtube

Om bloggeren


Isabell Sutcliff, 18 år. Blogger om hverdagene, musikk, film, anime, kunst og fotografi, etc. Jeg digger Sebastian Michaelis og Grell Sutcliffe, Marilyn Manson og Johnny Depp. Jeg elsker Japansk mote. Jeg liker kroppskunst, altså tatoveringer og piercinger, og jeg digger en heftig diskusjon. Legg meg til som venn

Kategorier


· Anime&Manga · Film&musikk · Hverdag · Japan / Asia · PC GAMES · skole · The Sims 3


hits