Jeg må si det er godt å være tilbake på skolen igjen! Endelig får vi ha teori igjen, jeg har savnet det sinnsykt masse. I morgen skal vi ha norsk-tentamen, så da blir det tidlig fri. Blir sikkert ferdig klokka ni eller noe, så må jeg sitte to timer å vente på å få lov til å dra. Men det er bare sånn det er med meg og tentamen. Jeg blir alltid fort ferdig, og får allitd ett godt resultat uansett. Skumle greier, sier jeg dere. e_e Ikke spør hvordan, for jeg veit ikke. Jeg har bare hatt det sånn helt siden da jeg gikk på barneskolen. Jeg husker vi fikk en oppgave om å skrive en historie i femte klasse eller noe, og alle skrev cirka en halv til to sider med stor håndskrift, så kom jeg da, med seks sider med små skrift og masse ord "puttet" innimellom der jeg følte for å legge til flere, hahah. Det jeg husker best er at vi skulle lese det høyt for klassen også, og når det var min tur ble alle så sjokkert over hvor mye jeg hadde skrevet. 

Uansett, i morgen så skal jeg få dratt en tur innom ica eller noe for å sjekke om de selger noen billige ps3-spill som virker bra. Orker ikke å bruke mer penger på helt nye spill til 500 kroner pluss, pluss.


  1 kommentarer på "Godt å være tilbake!"

Christine Dattebayo c:
HELDIG som blir fort ferdig og får et bra resultat :o Har ikke hatt tentamen siden ung.skolen, og da ble jeg vel ferdig i 12-1 tiden? Og gikk ikke buss hjem før i halv 3 tiden, så jeg ble sittende på butikken med andre folk til bussene kom xD HAHA!

//Det er en meget bra løsning, og suergodt :D Tror det går med gullerøtter også, hihi ^^
30.11.2012, 09:17


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Linker


· forsiden · b&w-tumblr · facebook · farge-tumblr · youtube

Om bloggeren


Isabell Sutcliff, 18 år. Blogger om hverdagene, musikk, film, anime, kunst og fotografi, etc. Jeg digger Sebastian Michaelis og Grell Sutcliffe, Marilyn Manson og Johnny Depp. Jeg elsker Japansk mote. Jeg liker kroppskunst, altså tatoveringer og piercinger, og jeg digger en heftig diskusjon. Legg meg til som venn

Kategorier


· Anime&Manga · Film&musikk · Hverdag · Japan / Asia · PC GAMES · skole · The Sims 3


hits