NY BLOGG >> HER << NY BLOGG

Hej sveis folkens. Da har man byttet blogg-adresse, rett og slett fordi jeg bruker navnet "Isabell Sutcliff" over alt nå, på facebook, youtube, tumblr, etc, og det er antakeligvis det navnet folk kjenner meg igjen med ^-^ Derfor endrer jeg også blogg-adressen min fra beholdaroid.blogg.no til IsabellSutcliff.blogg.no

Håper ikke dette skaper for mye forvirring, og sånn NB! Jeg er snart tilbake med blogging for fult, I promise! *u* New year, new possibilities, or something like that. Sees på den nye bloggen ^-^
Så da var julaften over og jeg har tilbrakt kvelden på å se anime på telefonen, og når den siste episoden jeg så var ferdig, hørte jeg en sånn typisk lystig gammel-film melodi ifra tvn. Når jeg så opp fikk jeg se dette.

Jeg har alltid likt filmer med Steve Martin så jeg tror jeg skal prøve å se på det nå, though... preikast.

Q; Hva har du gjort første juledag? Og hadde du en fin jul? (^,^=
Gjett hva denne lille djevelen klarte å gjøre for ett par netter siden... Du vet ikke? Vel, la meg fortelle deg:

Denne tilsynelatende harmløse playstation-kontrollen klarte å skremme livet av meg og ødelegge nattesøvnen min. Nå tenker du sikkert "hvordan?" Vel, la oss spole tilbake tidligere den dagen, sånn cirka rundt frokost-tider. Jeg satt og spilte tekken online, også måtte jeg gå, så jeg slo av tv'en, men lot playstation stå på, tilfelle jeg skulle spille mer senere på kvelden. Sånn cirka 12-14 timer senere skal jeg legge meg, og har helt glemt at jeg spilte tekken tidligere på dagen. Plutselig hører jeg en lyd som minner om når man drar ett bord over gulvet, og den lyden kommer ifra under senga mi. Den er høy og inntrengende, og jeg merker at hjertet mitt stopper opp. Hva faen slags monster har kommet under senga mi nå, liksom? Så begynner huet mitt å tulle som faen, tenker på alle mulige skrekkfilmer jeg har sett i løpet av livet mitt. Kanskje det er The grudge dama? Eller The Ring-jenta som er på vei ut av den gamle tv'en min? @.@ Kanskje dette er et mareritt, og det er Freddy Krüger som skal drepe meg? OMGOMGOMG *sob* Den eneste løsninga jeg har er å pakke dyna tett rundt meg, over hodet og greier og holde pusten. Men så plutselig husker jeg tekken. Playstation tre kontroll som vibrerer. Alt gir mening, men selvfølgelig for sent, for når jeg etter å ha skrudd av playstation, så ligger jeg igjen med tankene festa på alle skumle scenarioer som kunne ha skjedd. @-@
Så vi har årets mest chill dag på skolen idag, for vi skal forberede oss til tentamen, og det eneste vi trenger å gjøre er å finne oppskrifter på det vi skal lage, noe som tok meg omtrent ti minutter. Resten av dagen kan vi gjøre som vi vil, så jeg bare chiller i klasserommet og ser på youtube-videoer. Bussen hjem går ikke før klokka 12.40 uansett, så.

Jeg synes jeg hadde kledd bart, hahah. I hvert fall når jeg er kledd i dress. Oh, forresten, dere ser det sikkert ikke men det ene øyet mitt er skikkelig rødt under, jeg tror jeg har fått en betennelse der eller noe. T_T Håper bare ikke det hovner opp også, haha. Tar seg ikke så godt ut å ha et bolle-øye når jeg skal i bursdagsfeiring til farmor og kusinen min! xD
Jeg må si det er godt å være tilbake på skolen igjen! Endelig får vi ha teori igjen, jeg har savnet det sinnsykt masse. I morgen skal vi ha norsk-tentamen, så da blir det tidlig fri. Blir sikkert ferdig klokka ni eller noe, så må jeg sitte to timer å vente på å få lov til å dra. Men det er bare sånn det er med meg og tentamen. Jeg blir alltid fort ferdig, og får allitd ett godt resultat uansett. Skumle greier, sier jeg dere. e_e Ikke spør hvordan, for jeg veit ikke. Jeg har bare hatt det sånn helt siden da jeg gikk på barneskolen. Jeg husker vi fikk en oppgave om å skrive en historie i femte klasse eller noe, og alle skrev cirka en halv til to sider med stor håndskrift, så kom jeg da, med seks sider med små skrift og masse ord "puttet" innimellom der jeg følte for å legge til flere, hahah. Det jeg husker best er at vi skulle lese det høyt for klassen også, og når det var min tur ble alle så sjokkert over hvor mye jeg hadde skrevet. 

Uansett, i morgen så skal jeg få dratt en tur innom ica eller noe for å sjekke om de selger noen billige ps3-spill som virker bra. Orker ikke å bruke mer penger på helt nye spill til 500 kroner pluss, pluss.
Okay, så jeg må ærlig talt innrømme at jeg har ventet i hvert fall siden jeg var 4 år på å bli atten år og nå er jeg endelig her. 22 november rundt to-tiden ble jeg offisielt 18. Ikke det at jeg tror det kommer til å bli så anderledes enn det har vært til nå, men nå kan jeg i hvert fall bestemme over meg selv og må stå for det jeg gjør selv. Jeg har aldri likt å være under "kontrollen" til andre, uansett om jeg stort sett har fått gjøre som jeg vil, fordi det jeg vil aldri er noe farlig uansett. Jeg røyker ikke, snuser ikke og kommer nok veldig sjeldent til å drikke, så ja. Det blir egentlig ikke noen forskjell bortsett fra noen filleting så klart. 


Jeg gjorde ingenting spesielt på bursdagen min egentlig. Det ble bare en vanlig dag, gå ut med hunden og leke, rydde huset fordi vi fikk besøk av moren til stefaren min og jeg dro en tur til butikken og kjøpte en granateple-cider, yuk. Jeg burde ha kjøpt en pærecider som jeg hadde planlagt først, haha. Uansett, de fleste lager som regel ett stort oppstyr over at de blir atten, men jeg føler ikke at det er noe spesielt for meg egentlig. Det blir værre når jeg er ferdig med utdannningen min, får meg en jobb og skal flytte for meg selv tenker jeg. Først da må jeg klare å gjøre alt selv og det er jeg ikke så flink på. Men til nå, bor jeg fortsatt hjemme hos mutter'n, så jeg kan ta det med ro så lenge og bare chille som før, selv om jeg er 18.
Jeg er så lei meg for at jeg ikke har brukt dreadsene mine mer, men jeg tror jeg har funnet årsaken. Jeg burde ikke ha bestilt dem så lange, for det blir altfor uvant for meg, i hvert fall til å begynne med, så jeg burde heller bestille medium-lengde som rekker meg til skuldrene bare. Jeg savner virkelig dreads, for det er så nydelig. <3 I hvert fall Icydreads sine! Så, vurderer å spare opp penger til å kjøpe ett nytt sett med medium-lengde dreads. Hva synes dere? God plan? I så fall, hvilke farge(r) skal jeg bestille i? Eventuelt med striper, sånn som de røde på bildet under, idk?All right, peeps! Så jeg har endelig fått en del penger kontant, så nå skal det shoppes ting som jeg har hatt lyst på lenge, men aldri har hatt råd til på en og samme tid. Her snakker vi bra webcam, mikrofon, en haug sminke og spill! Gleder meg til neste uke, når jeg skal i shopping-modus woop, woop! *u* Så, så fort jeg er ferdig med utplasseringa i bedrift, blir det nok lagt ut en del youtube-videoer med make-up tutorials, game-suggestions og masse annet awesome! Gleder meg til å begynne å lage videoer, få ut litt kreativitet, osv. Noen andre som gleder seg? :D

Btw, I'm back in black! C:<
Jeg fikk linseveske i posten idag, så nå kan jeg endelig bruke linsene mine o3o De er så søte! *u* 

Ellers så har jeg vært første dagen på utplassering i bedrift. Alt var som man forventer at det skal være, hyggelige, hjelpsomme folk som skaper humor og viser interesse for å bli kjent med deg, etc, etc. Alikevel, siden jeg ikke har planer om å jobbe med matfag, fordi jeg er så dårlig anlagt til fysisk arbeid, spesielt å lage mat/bake, så gjør det at jeg blir skikkelig deprimert av å være der uansett. Det er så trist, for jeg skulle ønske jeg likte meg der, siden alle er så hyggelige. Føler liksom at jeg svikter dem eller noe sånt... T_T

Jeg får trøste meg med at jeg bor midt utti åkeren, så bussene bare går her ifra klokka 08.01 som betyr at jeg ikke er på jobben før 08.30, og at jeg får slutte cirka 14.00. Korte dager i det minste!  
LITT SENT, MEN HAPPY HALLOWEEN! Håper dere hadde en like bra dag som jeg har hatt. Nå har jeg endelig fått lastet opp make-up tutorialen jeg snakket om, så da gjenstår det bare å si: enjoy! <3
Så, i morgen er det halloween, og i den anledningen prøvde jeg ut en kjapp 10-minutters versjon av den sminken jeg har planer om å bruke i morgen, inspirert av The Joker fra Batman The Dark Knight filmen.
  
Så nå er forsåvidt spørsmålet mitt som følger; Vil dere at jeg skal lage en video-tutorial på hvordan jeg lager den ferdige sminken, som jeg kommer til å gjøre i morgen? Siden jeg ikke har så mange andre planer, så har jeg tid til det. Det vil bli litt mer nøye gjennomført, og ikke bare sånn sår-ting på den ene siden av munnen, liksom.
Okay, så jeg trenger litt hjelp fra dere folks. Bare se videoen, så skjønner dere x3

Q; Hva slags videoer synes du jeg burde lage?
NB! SORRY FOR SÅ MANGE GIFS! Hvis ikke jeg hadde gjort det til gifs, hadde det bare blitt alt for mange bilder nedover :c
Jeg var i Oslo på mandag pga jeg skulle til tannlegen og ta bilder (wtf?) så da dro jeg samtidig innom Sentrum og kjøpte meg litt ting siden jeg først var der. Blant annet så kjøpte jeg meg tre mangaer og en film! Mangaene heter så mye som Full Metal Alchemist, xxxHolic og Hellsing nr 3. Filmen heter selvfølgelig Dark Shadows. c:< (finally I've seen it, mwehehehe)

Your animation
You see? Endelig litt bedre kvalitet på bildene, selv etter de ble gjort om til gifs! Say you are proud of me or I'll rape your socks!

Uhm, jeg har også kjøpt sånne super-avhengighetsskapende lipsmackers med forskjellige brussmaker. Nam! Føler meg skikkelig normal når jeg går rundt på gata og slikker meg på leppa hele tiden, hahah. Men de er skikkelig gode da! Også kjøpte jeg en sånn kokosnøtt-luktende håndkrem/body-cream. Den lukter skikkelig godt og er god å bruke, så er kjempefornøyd med den også.

Sist, men ikke minst fikk jeg klær i en sånn jeg-er-glad-i-deg-gave, og jeg bare elsket buksa c: Føler liksom at jeg har manglet en sånn bukse, helt til nå. Og genseren var skikkelig søt til den. Se, jeg har til og med på meg Sebastian-parykken. Den er ikke styla sånn som Sebastian enda da, jeg fikser det senere.
Your animation

Your animation 
Føler jeg har vært asosial lenge nok nå egentlig, hahah. Jeg har som noen sikkert har lagt merke til blogget lite i det siste, og vel, det er fordi jeg har hatt en litt asosial periode med spilling og tv-serie-titting hele dagen mens jeg har brukt tid på jeg, meg selv og meg. Det trengtes, selv om sikkert andre synes det er kjedelig, men nå skal jeg være litt mer til stede igjen, jeg lover. Det betyr at jeg også kommer til å blogge mer, men bortsett fra det, være mindre på pc'n enn jeg har vært de siste to ukene. 

Jeg har også ordnet med og endelig sette kameraet mitt på lading, så fremover kommer det også til å bli litt bedre kvalitet på bildene enn dårlig web-cam bilder haha. Nei, alvorlig talt. Se, webcammen min suger på bilder, haha.

(Trykk for større bilder)
Okay, nå er det en evighet siden jeg bestilte noe på nettet sist, men endelig kom det jeg bestilte i posten. Jeg har fått nye spiraler til øret (6mm og 8mm) og jeg har fått en Sebastian Michaelis wig og en Zange Natsume wig i posten c: Nå er jeg evig fornøyd (nesten i hvert fall c: Bortskjemte unger som meg bil aldri helt fornøyd vettu, hah. Nejda, jeg er bortskjemt, men ikke SÅ bortskjemt (a) så jeg er fornøyd.)


Den parykken som skulle forestille Zange Natsume (som på bildet) var mye mer lys-rosaish enn på bildet, så jeg vet ikke helt. Men selve sveisen og sånt var bra, så jeg er ganske fornøyd. Sebastian-wig'en var forsåvidt bra, men den var liksom lang over ørene også, så må klippe det kort. Sebastian har jo tross alt bare langt hår foran ørene c: ikke over også. Med tanke på hvor billige de var, så jeg er 100% fornøyd uansett, så det. Er bare synd at noen bilder hos milano lyver veldig på fargen, så man burde lese kommentarene fra andre kjøpere først, hvis man vil være helst sikker på at man får riktig farge.TADAAAAH! :3
I'M BACK MY LOVELY ZOMBIES! Ok, så jeg har fått sidecut igjen og er overlykkelig for det. Har videre planer for den også, så bare vent og se. It's going to be purrfect! ^.~

Anycut, jeg har også kommet i rock,punk og metal-modus igjen, så dere får bare unnskylde meg om det blir mye youtube-innlegg og sånt fremover. Mjauu ~ Har også begynt å tegne igjen, men er ikke ferdig med tegninga enda. Står litt fast, men når jeg endelig blir ferdig, skal den også være perfekt. (nesten i hvert fall) c8<
Før dere spør: Jeg innrømmer at jeg har ganske sære inspirasjons-kilder, hah.

I friggin love this movieeee.


Da har man akkuratt fått et nytt spill, nemlig The Walking Dead fra TellTale Games. Driver og laster det ned akkurat nå, og gleder meg til å spille det. *u* Jeg kom over dette spillet takket være PewDiePie's youtube video der han har en playthrough med The Walking Dead, og jeg har lenge lett etter ett spill som man på en måte "skaper" karakteren/handlingen selv. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg elsker sånne spill.

Så nå skal jeg game'e like a boss. c8 cya. ~
Overskriften begrunnes med: Because I can.
 
KAKEEEE, WHY U SO DELICOUSLY PERFECT? <3 

Uansett, jeg føler meg fattiglus nå. Har brukt opp alle pængan min på Scullcandy headsettet, The Sims 3, TS3 - overnaturlig og TS - Medieval. Stipend for skoleutstyr? Ja, jeg vil kalle det skoleutstyr. Alt har blitt brukt i skoletimen minst én gang, så det så. Eheheh c:< Ikke min feil at jeg blir tidlig ferdig med oppgavene, og at ingen gidder å gi meg nye. Trololol.
For de som er aktive facebook-brukere, og som har lyst til å bli oppdatert om når jeg legger ut nye innlegg på bloggen, så kan dere trykke HER og like siden. Tahah, advertising like a n00b. Her kan dere også gi forslag til hva dere savner av innhold/tema på bloggen, feks spørreundersøkelse, anime, film, musikk, konkurranse med premie, you name it.
I dag er jeg en antisosial farris-og-isteholicer. Jeg merker at bare folk ser på meg i klasserommet, så blir jeg nervøs og vil vekk fra situasjonen, og hvis noen snakker til meg, holder jeg automatisk pusten, blir utrolig usikker, stressa og skjelven. Jeg liker ikke slike dager, ikke når de egentlig skal være positive. Ikke når jeg egentlig har favoritt-dagen min i skoleuka, med norsk og engelsk, som jeg i hvert fall er god i. Ikke når det er pizza-dag på skolen, som alltid pleier å gjøre meg i bedre humør. Gaaahh, hvorfor må det være sånn akkurat idag?
Gammelt bilde, men jeg savner denne stilen litt. Halv-langt svart hår med lue, favoritt-t-skjorta og hettejakke. Gud, jeg elsker hettejakker! Kan ikke noen bare gi meg tusen svarte hettejakker i størrelse L eller XL? Da hadde livet mitt vært komplett! just kidding, hah. (no, seriously... e_e) Men jeg tror dette kommer til å bli en helt ok dag allikevel, for selve humøret mitt er jo på topp, det er bare det at jeg ikke er i stemning for sosiale sysler idag. Jau, noget slikt. Bæææ.
Ett lite minne-innlegg fra de stundene jeg husker best, og de bildene som ble tatt der følelsene er det jeg husker best. Vi begynner fra nå-tiden og går bakover.

UTE PÅ ÅKEREN MED SILJE SLUTTEN AV SOMMEREN 2012.


DESUCON 2012

LINSELUS PÅ DESUCON 2012

METALTOWN 2012

OSLOTRIP MED SILJE 2012 <3  

BESTE FOLKENE FRA DESIGN OG HÅNDVERK 2011

 HALLOWEEN 2011

LAGE KOSELIGE LAPPER OG LEGGE RUNDT OMKRING PÅ SKOLEN I 2011

SMYKKELAGING 2011 DESIGN OG HÅNDVERK

2011 - Ventet på buss hjem fra skolen. 

SOMMERFERIEN 2011 - FIKK MINE FØRSTE SYNTETISKE DREADS
  
2010 - Restaurant og Matfag. Når jeg hadde grønt hår.

2010 - Meg og Silje derper på badet.

2010 - Alene hjemme hos fatter'n.
 
2010 - Forsøk på å få til et profesjonelt bilde xD

2009 - Meg og Mathilde derper rundt med webcam

2009 ALENE HJEMME
"Jeg skal aldri farge håret igjen etter dette."Jeg har sagt den samme løgnen en million ganger nå. Dette blir én million og én. Jeg skal aldri farge håret igjen fra nå av. Aldri. Oh well, uansett. Jeg har kjøpt masse ting i dag, som jeg vil så fint presentere for dere nå. Be prepared and get jealous biiiiaches.

Jeg har kjøpt meg en kosepledd, et kake-fat (to-etasjes), rosa kakeboks , Jo Nesbø's Gjenferd, Smash Bites, Battery og Pizza. Jeg har også fått de to t-skjortene i posten, og jeg er superfornøyd med dem! Føler meg som en super-hero-nerd eller noe.  Og en super-hero-kakespiser. I'm so happy!


Og i morgen skal jeg fjerne reggisen, så da er jo alt perfekt! Yay! <3
Jeg har kjøpt meg fin, rød skolesekk, ahaha. Men aner ikke hva jeg skal skrive og tegne på den, med den fine, svarte tusjen min. Noen idéer? *o*

Har også fått en kjempepraktisk lommebok-veske med "innebygd" mobilholder. Ble kjempeglad fordi jeg alltid klarer å miste lommeboka mi, også får jeg hjertestans haha. Så nå slipper jeg det. *u* happykid.

skolebuss-kort. yay.

lycke-hjerte og skapnøkkel. c:


Har du kjøpt noe awesome i det siste?
Jeg skal adri teste ut ny vekkeklokke-app på telefonen i skoletiden igjen! Jeg hadde lasta ned en sånn xtreme vekkeklokke-ting, sånn at jeg måtte riste telefonen for å få den på snooze-modus, og det funka jo fett de to første gangene den ringte i dagtidlig. Men etter jeg hadde satt den på snooze for tredje gang, slutta den og ringe, og jeg våkna ikke før sånn cirka 09.30. Og som de fleste som kjenner meg vet, bor jeg langt unna skolen, sånn... 20 minutter med bil og en time med skolebuss (som forsåvidt må rekkes klokka 07.20 for hvis ikke er jeg doomed) Bussene går ikke akkurat hver time her heller, da. Så, siden vi slutter tidlig i dag, så ville jeg ikke ha vært på skolen før den er ferdig for dagen uansett. Hærlig! En dags fravær bare fordi jeg var dum nok til å stole på en app! grrr. Never again. Så i denne anledningen har jeg laget en perfectly amateurish meme-story om hendelsen i dag.

Jeg var innom rema 1000 i går før jeg dro hjem fra skolen, og kjøpte meg en hallo-katt (hello-kitty) dagbok og nudler. Følte meg som en unge igjen, når jeg stod i kassa og skulle betale *u*, haha.


Har også bestilt meg to t-skjorter som er verdens mest awesome (eller awesomeste hvis vi ikke bryr oss om gramatikk). Og de kommer antakeligvis i posten om en uke eller to. yay!   

Også har man selvfølgelig fått hekta på psy sine sanger, blant annet gangam style, korea og right now.

Til slutt kan jeg vise den tarda tegninga mi av kyary pamyu pamyu. Første tegning med tegnebrett, fml.

 
Can you spot the difference? View Full Size Image Riktig, jeg har farga håret helt rødt. Orka ikke å ha splitta hår i svart og rød lenger, og jeg må si jeg ble utrolig fornøyd med resultatet av farginga, selv om det ble litt mørkere rød, der jeg hadde svart fra før... *sukk* jeg er ikke profesjonell, så kan ikke forvente noe bedre, haha. Hva syns dere? Ble det bedre enn svart og rødt, eller burde jeg ha beholdt det svarte?

Anysplitt, jeg har nettopp kommet hjem igjen, så nå tenker jeg at jeg skal se litt gamle episoder av pokemon! Aww, det er så koselig å se opp igjen gamle serier fra barneskolen. Og, forresten, vet noen om en bra yaoi-serie eller noe? Jeg er helt tom for ting å glo på for tiden, og jeg orker ikke å begynne på supernatural sesong 2 enda... Det var stress nok å komme igjennom sesong 1 på under en uke!
Det er jo populært å ha badass grunner for anmerkningene sine, men jeg? ... Socially Awkward Penguin - Får anmerkning fordi bussen var senFritimeeee nå. Jeg fikk sjokk når jeg våkna idag, og skulle tråkke på gulvet. Det regna nemlig skikkelig i dag tidlig og jeg hadde ikke tatt igjen luka i taket, så det var en vanndam på gulvet. Snakk om flaks. Været har vært sånn i hele dag. Kan ikke noen heller bare helle en bøtte med vann over meg, det hadde uansett blitt det samme. Og vi skal ha utegym idag? Glem det! Uansett så må jeg snakke med gymlæreren om at jeg vil ha privat gym, så får vi se hvordan det går... Når jeg kommer hjem igjen skal jeg sove, tror jeg. Herregud, er så trøtt for tiden. Har liksom stått opp mellom klokka tolv og to tiden hver dag siden desember, og plutselig ble det første skoledag uten at jeg hadde fiksa døgnrytmen, haha. Så det har gått helt gale veien, så jeg får ikke sove om natta, selv om jeg er trøtt på dagen. Det er rart, det der.
refresher bloggen. blanke ark, og sånt. woop, woop. ~
Linker


· forsiden · facebook · tumblr · youtube

Om bloggeren


Isabell Sutcliff, 18 år. Blogger om hverdagene, musikk, film, anime, kunst og fotografi, etc. Jeg digger Sebastian Michaelis og Grell Sutcliffe, Marilyn Manson og Johnny Depp. Jeg elsker Japansk mote. Jeg liker kroppskunst, altså tatoveringer og piercinger, og jeg digger en heftig diskusjon. Legg meg til som venn

Kategorier


· Anime&Manga · Film&musikk · Hverdag · Japan / Asia · PC GAMES · skole · Spill & Stuff · The Sims 3


>
hits