Okay, jeg føler meg ganske så random i dag, så dette blir ett random-innlegg. *

I have no clue what so ever of what I'm doing, but hey! Join the "dark-hoodie-side", and you'll get free potatoes. because potatoes are much more awesome than the cookies the "dark side" are giving away. Also, you'll get a free club-book with your name written on it.
 *thumbs up for that right?*
Anypotatoe, over til noe annet. Jeg har begynt å se på koreansk drama. Det er så gøy og søtt. Serien jeg ser på er basert på Hana-Kimi mangaen, og heter så mye som To The Beautiful You. Link til der du kan se serien finner du her. 
 
Kort sagt så handler det om jenta på bildet over som forelsker seg i en gutt som driver med høyde-hopp, som hun ser på tv. Så hun flyr hele veien fra USA og til Korea for å gå på samme skole som han. Men den skolen han går på, er kun for gutter, så hun klipper håret sitt og begynner å bruke gutteklær. Hun prøver så godt hun kan å holde hemmeligheten sin skjult (det at hun er jente), men det tar ikke lang tid før det begynner å bli vanskelig å ikke røpe seg.
Linker


· forsiden · b&w-tumblr · facebook · farge-tumblr · youtube

Om bloggeren


Isabell Sutcliff, 18 år. Blogger om hverdagene, musikk, film, anime, kunst og fotografi, etc. Jeg digger Sebastian Michaelis og Grell Sutcliffe, Marilyn Manson og Johnny Depp. Jeg elsker Japansk mote. Jeg liker kroppskunst, altså tatoveringer og piercinger, og jeg digger en heftig diskusjon. Legg meg til som venn

Kategorier


· Anime&Manga · Film&musikk · Hverdag · Japan / Asia · PC GAMES · skole · The Sims 3


>
hits