Okay, som sikkert absolutt alle har fått med seg er jeg veldig "into" spill for tiden, og jeg har nerdet Dragon Age Origins en del i det siste. Spillet er genialt og har en fin historie og jeg liker hvordan karakterene er så uforutsigbare, men samtidig så realistiske og geniale. Jeg kan jo fortelle kort at spillet handler om at det er en slags "overnaturlig krig" i landet Ferelden, hvor noe kalt "The Dark Spawn" prøver å ødelegge Ferelden, noe de omtaler som "The Blight". En gruppe krigere som heter Grey Wardens blir sett på som de eneste som kan stoppe The Blight og The Dark Spawn, og det er der min karakter kommer inn, for hun blir bedt om å bli en Grey Warden. Mye skjer, og en forræder dreper alle Grey Wardens unntatt min karakter og en som heter Alistair, og sammen må vi to samle en ny gjeng og sloss mot The Blight. 


(Min karakter - Jane)

Det jeg liker best med spillet er at jeg kan få Alistair til å bli forelsket i meg, huhuhu. Han er egentlig veldig dum, men han er skikkelig søt også, så jeg synes de passer litt godt sammen c: Hver gang jeg er ferdig med å snakke med han, så kommer det liksom opp på siden "Alistair Approves" og det er så genialt! o3o

Problemet er bare at det nettopp har kommet en ny alv i gjengen, som egentlig også er ganske awesome, men han er litt mer en sånn "bad guy" type alve-versjon av Damon Salvatore type ting. Så, jeg aner ikke om jeg klarer å holde på Alistair, for han virker litt sjalu! D': Ikke det, for han alven er jo bra han og, men jeg føler på en måte at hvis jeg velger alven, så er jeg så slem at selv The Blight hadde vært en bedre skjebne enn å vite at jeg svikter Alistair D: lol. Jeg lever meg litt veldig for mye inn i spillet kanskje? 
Ahaha, okay så har man spilt slenderman ett par ganger da. Det må ha vært noe feil med nedlastningen, for det hakker seg opp noe sinnsykt hele tiden, men det som er det største problemet er jo at når jeg har tatt ett par ark (la oss si 2 eller 3) så viser ikke slendy seg først, han bare kommer med en gang og voldtar meg, wtf? Trodde liksom man skulle se han først da, men neeeeejda! Blah, det er derfor jeg skvetter sånn, for plutselig er kvaliteten bra igjen og han bare dukker opp sammen med den skurre-skjermen sin og den lyden. Selve HAN er ikke skummel tho'. Han er bare søt c:
y u do dis slendy.  

Oh well, neste gang skal jeg prøve å pugge kartet først, så kanskje det går bedre. c:
 
Allright, så har man kjøpt Dragon Age Origins idag. Følte jeg fortjente det, etter to samtaler med rådgiver, som endte opp med den løsningen som var minst hjelpfulle av dem alle, men som dessverre også var eneste mulige løsning. Så nå har jeg laget en karakter, Thelia, den magiske alven som må bestå magikerprøven. Herregud, jeg tok på normal fordi jeg ikke ville føle at spillet skulle være for enkelt, men gawd, så vanskelig det var, selv på vanlig vanskelighetsgrad. SNJABANJABANJABA! :c Men det er gøy da. So far so good, liksom.

Eneste negative so far er at man må huske å save hele tiden, om man ikke vil begynne langt unna der man var sist, og at man dør så sykt fort når det først blir litt fler motstandere enn én om gangen. Og med tålmodigheten min, veit jeg at jeg kommer til å måtte ha en masse pauser for å roe meg ned hvis jeg dør for mye på samme sted, hahah!
Linker


· forsiden · b&w-tumblr · facebook · farge-tumblr · youtube

Om bloggeren


Isabell Sutcliff, 18 år. Blogger om hverdagene, musikk, film, anime, kunst og fotografi, etc. Jeg digger Sebastian Michaelis og Grell Sutcliffe, Marilyn Manson og Johnny Depp. Jeg elsker Japansk mote. Jeg liker kroppskunst, altså tatoveringer og piercinger, og jeg digger en heftig diskusjon. Legg meg til som venn

Kategorier


· Anime&Manga · Film&musikk · Hverdag · Japan / Asia · PC GAMES · skole · The Sims 3


>
hits