Jaok, så da kjeder man seg i timen. En hel time igjen.... *gasp* Vi har bokstaveligtalt ingenting å gjøre idag, annet enn å chille. Man merker at det snart er jul, for jeg kan se en hel episode av Supernatural uten at det har skjedd noe jeg ikke har fått med meg, blablabla. Og som om ikke det er nok, kjeder jeg meg så mye at jeg i friminuttet følte for å lage alien-tryne, vikingbart og -gudvethvaslagstrynejegikkelagde-

Jeg trenger forresten anime-tips, helst med litt pene, badass folk. c8

Q; Hvordan har din skoledag vært? *-*
Er på skolen nå, har ikke noe å gjøre. Seriøst, jeg har funnet ut at jeg skal ta påbygg til studiespesialisering, og siden jeg allerede har fullført ett år med videregående på restaurant og matfag, valgte jeg å gå ett år til det også, for å bli fortere ferdig enn å ta tre år med studiespess. Og hittil er det sykt kjedelig! Jeg hater matfag! Vel, vi har jo kule lærere og sånt og en genial klasse, men det hjelper ikke så mye når man rett og slett nesten ikke klarer å holde ut faget! Og når man er 100% sikker på at man skal gå studiespess, og ikke matfag, burde det egentlig vært en ordning sånn at man kunne slippe matfag-timene og allikevel bestå vg2 og kunne ta båbygg. I hvert fall når man har brukt opp sjansen til å starte på en ny linje, fordi man blir over 18 snart. Men neida -.-' Idioti. Men jeg vil, jeg skal holde ut i år for det. c: Såeh, what's up? Hahah. Følte meg for en gangs skyld skikkelig fornøyd med sminken min idag, men selvfølgelig har jeg ikke med ett speilrefleks-kamera på skolen bare for å ta bilde av DET, haha. Så da blir det web-cam kvalitet igjen med xxxxxtra mye redigering, med stor trykk på x, x og x!
Jeg er på skolen nå, yay. Og vi får bruke pc'n til å gjøre skoleoppgaver, så jeg er tidlig ferdig som vanlig. e_e hater at vi får fem år på å gjøre én oppgave, og så må jeg vente fire år bare på å få neste oppgave. Wooh. I mens blogger jeg litt, bare for å fortelle at jeg har klippa grell-parykken min, så den er kortere og med pannelugg. Seeee.

Den ble helt bustete, fordi jeg var så idiot å kjøpe den et helt år før desucon, og brukte den for mye. Så, ja.. Da fikk jeg i hvert fall en ny favoritt-parykk nå da, som jeg kommer til å bruke på skolen hver dag framover. c8 Og jeg har fått et mål for å holde meg på skolen, nemlig fordi jeg må komme meg inn på vg3 til påbygg til generell studiekompetanse, for så å få gode karakterer der, så jeg kommer meg inn på universitetet i oslo, så jeg kan studere Japan og japansk. ~ Gleder meg! Jeg fortjener et "Ganbatte!" ifra dere, så jeg holder ut på skolen i to år til, eheh.

- Hva gjør dere på skolen for tida?
- Hvilken utdanning har dere planer om/ har dere tatt? 
Okay, så som de fleste sikkert veit har jeg begynt på matfag videregående 2, og det har bare vært gøy hittil for å være ærlig! Det første vi gjorde var å ha konkurranse om hvem gruppe som kunne bygge det høyeste, mest solide og kreative tårnet av papir og teip på tretti minutter. Gruppa jeg var med på vant, haha. Se på fine flagget.

Den ene læreren vår hadde også en genial akward historie å fortelle om sikkerhet med kniver, og den lyder sånn cirka sånn her.
"Det var en som jobba med kjøttfag, som brukte kniven til å klø seg i rumpa. Også var det noen som smelte med en dør, så han skvatt og skar seg, så det blødde forferdelig, så de måtte legge press på rumpa hans. Og når sykebilen kom, hadde den ene ambulansefyren fått latterkrampe og mista båra han ble bært på, så han brakk armen også".
Vi fikk også alle sammen beskjed om å gå inn i fryser-rommet (som kanskje er 4 kvadratmeter stort) bare fordi læreren var nysgjerrig på om vi faktisk fikk plass til 13 elever inni der. En av de lærerne jeg tror jeg kommer til å like best i år, ehehe. 

- Hvordan har deres skoledager vært "so-far"? :D
Linker


· forsiden · b&w-tumblr · facebook · farge-tumblr · youtube

Om bloggeren


Isabell Sutcliff, 18 år. Blogger om hverdagene, musikk, film, anime, kunst og fotografi, etc. Jeg digger Sebastian Michaelis og Grell Sutcliffe, Marilyn Manson og Johnny Depp. Jeg elsker Japansk mote. Jeg liker kroppskunst, altså tatoveringer og piercinger, og jeg digger en heftig diskusjon. Legg meg til som venn

Kategorier


· Anime&Manga · Film&musikk · Hverdag · Japan / Asia · PC GAMES · skole · The Sims 3


>
hits